QUI SOM


Som un equip divers. 


La persona col·laboradora més jove té 22 anys i la més gran en té 74. 


Venim de diferents realitats, però ens uneix un mateix objectiu: 

Fer quelcom per frenar l’abisme al que es dirigeix la humanitat, 

abans que sigui massa tard.PERSONES SÒCIES

ELIES
Elies Torruella

Sóc mecànic i bateria a Liver Killer. Sóc perfeccionista i tinc esperit crític constructiu. M’agrada col·laborar amb Teleia com assessor en comunicació. He estat educat en les pràctiques del consum responsable. Puc constatar que fer un consum conscient, és possible

Foto Francesc
Francesc Galimany

Fa 20 anys que hem dedico al disseny web i botigues online i m.agrada col.laborar en projectes socials.

MIREIA
Mireia Fernández

Sóc dissenyadora gràfica, desenvolupadora web i il·lustradora. M'apassiona ballar i dibuixar. La meva aportació a Teleia és fer el post il·lustrat de l'Instagram, les il·lustracions de la web i aportar els meus coneixements en disseny web. Des que era petita tinc interès per la sostenibilitat ambiental i treballar amb Teleia m'està ajudant molt a ampliar els meus coneixements sobre el tema.

nasi
Ignasi Torruella

Sóc fuster i músic aficionat. Col·laboro amb Teleia quan s’ha de fer quelcom de fusta o dono un cop de mà amb la logística. Fem la guerra al plàstic i al malbaratament.

Rosa
Rosa Rocabayera

Des de l'edat de 16 anys participo en diferents entitats ecologistes i en els darrers anys estic enfocada en experimentar economies alternatives decreixentistes. M'agrada gaudir de la família, passejar per la natura i ballar com si no hi hagués un demà. Teleia em dóna l'oportunitat de materialitzar el meu desig: donar alternatives reals i tangibles al malbaratament dels recursos.

Isaac
Isaac Torruella

Sóc tècnic audiovisual especialitzat en so. La meva aportació a Teleia és fer els vídeos promocionals i quan s’ha de donar un cop de mà cosint, també m’hi engresco.

CLAUDIA
Claudia Milena Blanch

Sempre m’ha agradat cosir. Vaig conèixer a Teleia perquè vaig fer-hi les pràctiques. La finalitat i la filosofia de Teleia m’han obert una nova visió de la vida i del món. A Teleia em sento part de l’equip i m’empodera com a persona.

Marta-Pelegrina
Marta Pelegrina

Sóc cusidora i treballadora social, vaig iniciar Teleia junt amb la Rosa perquè engegar projectes humans, justos, respectuosos és el que més em motiva.

Sílvia
Sílvia Pla

Sóc il·lustradora i dissenyadora gràfica. He col·laborat amb Teleia creant la seva imatge gràfica, i que fos propera i ecològica. M’agrada molt el projecte i des del moment que m’ho van proposar em va fer molta Il·lusió col·laborar posant la meva part de coneixements que és el disseny gràfic.

EDGAR
Edgar Toro

Sóc informàtic, programador i professor de karate. També sóc baixista a Oopart i quan em queda una estona m'agrada perdre'm per la muntanya. El que més valoro de Teleia és que m'aporta nous conéixements sobre com portar una vida més sostenible.

GABI
Gabriel Junyent

Sóc artista visual i monitor de persones amb les capacitats reduïdes. A Teleia hi col·laboro fent la serigrafia dels expositors i de les insígnies. Quan era petit anava a buscar la llet amb la lletera. M’agradaria continuar fent-ho.

MONTSE COTS
Montse Cots

Sóc interiorista, dissenyadora i escultora. Quan tenia 16 anys, vaig començar a fer voluntariat en diferents projectes fent tallers per recuperar les habilitats manuals i sempre més n’he fet en diferents àmbits. Teleia recupera i aporta al món valors que no es poden perdre com ara, la tradició, la recuperació de materials, l’aprofitament, el respecte per l’entorn, etc.

ENTITATS COL·LABORADORES